Wyświetl pojedynczy post
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 18:03
Ty takich ludzi kibicem nie nazwiesz. Ale to nie Ty decydujesz kto kibicem jest a kto nie jest. Jesteś tylko jednym z wielu kibiców Wisły, jednym z wielu obywateli tego kraju. Twój głos jest tak znaczący, jak każdego kibica czy nie kibica. Musisz się pogodzić z tym, że zarówno na stadionie i to nawet na C, jak i na tym forum będzie wielu ludzi, którzy będą się uważali za kibiców i będą głosowali na Majchrowskiego, PO, PIS czy kogo tylko będą chcieli. I co gorsza dla Ciebie w demokracji rządzi większość. I na pewno nie decydują o tym czy się jest kibicem czy nie poglądy polityczne. Wepchaliście politykę do piłki nożnej, Wasz problem. Według Ciebie kibiców Wisła ma pewnie 2-3tys, ale to czy wg Ciebie ja jestem kibicem czy nie mało mnie obchodzi, bo jaki masz na mnie wpływ? Żaden. Ja kibicem Wisły jestem, mam wiele lat za sobą spędzonych na R22, wiele km przejechanych w ślad za ukochana drużyną, wiele meczy na których Ty pewnie nawet byś nie zajrzał (bo Wisła to nie tylko piłka nożna) i mimo to mam w d.. zarówno lewaków jak i ONR. I mam do tego w pełni prawo.
P.S. A co do marszu to jak dla mnie psiarnia powinna równo zmasakrować wszystkich co łamali prawo, nieważne spod jakiego znaku. Nie prowokować sama, nie opowiadać się po żadnej ze stron, ale strzec prawa i jak jeden czy drugi debil robi sobie ognisko z prywatnych samochodów (nie tylko TVN ucierpiał), wyrywa ławki czy rzuca kamieniami, to złapać, spałować i zamknąć. Pewnie w tym temacie to pogląd niepopularny ale szczerze mam to gdzieś.
Odpowiedz cytując