Wyświetl pojedynczy post
rps16
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 11:41
Możecie sie pośmiać panowie Ale właśnie sobie gram w Footbal Managera, sprzedałem Kirmów, Jaliensów i Gargułe, reszta poszła na wolny i do obrony Dudu Paraiba, Głowacki i Wasilewski ;] Wiem, wiem, nierealne. Jednak fajnie by było jakby chociaż Dudu sie udało sciagnac, to akurat dosc realne marzenie, ale i na środek obrony można spokojnie znalezc kogos, kogo mozna by zatrudnić nie tylko w FM'ie ale i w rzeczywistości. Z Polaków grających w TME pomyślałbym nad nastepujacymi graczami do obrony:
- Sebastian Madera (Widzew Łódź) - 26 lat, a chyba jeden z najpewniejszych stoperów w TME, których można by było kupić
- Igor Lewczuk (Ruch Chorzów/Jagiellonia Białystok) - po sezonie będzie dostępny za darmo, a zbiera bardzo dobre noty za gre na prawej obronie, więc mógłby byc alternatywą na tej pozycji, kokosów na pewno w Jadze nie zarabia, a kończy mu sie kontrakt
- Paweł Olkowski (Górnik Zabrze) - to jako przyszłościowy transfer, jeszcze niekoniecznie na teraz, ale bardzo zdolny

Natomiast jeśli chodzi o Polaków grających za granicą:
- Marcin Wasilewski - wspomniany wcześniej, był jego temat latem chyba, na pewno byłoby to wzmocnienie
- Marcin Kuś - może wracając do Polski dałby o sobie przypomniec Dyzmie, który do Turcji sie nie wybiera, a Kuś jest od wielu lat podstawowym graczem w klubie z tureckiej Superligi

Na pewno żaden z nich nie byłby gorszy od Jaliensa, Lameya, Paljica i Diaza, zaryzykuje stwierdzenie ze na 95% kazdy z nich, nawet ci młodzi byli by znacznie lepsi od wspomnianej czwórki, a raczej nie jakoś niesamowicie drodzy i mysle ze dałoby sie ich skusić do gry pod Wawelem, tym bardziej z darem przekonywania Staszka

Skopiowałem swój post z drugiego tematu o transferach, bo tam chyba niepotrzebnie go umieściłem, raczej tu lepiej pasuje
Odpowiedz cytując