Wyświetl pojedynczy post
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 01:07
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Ty nie wiesz lub nie rozumiesz, że przede wszystkim GW i TVN mają swoją gowno prawdę to ja nic nie poradzę. Oni i tak napiszą powiedzą, że zamieszki wywołaliśmy my, a nie lewacy. Poczyatj onet i inne podobne portale. Na nich wszystkich pisze, że to członkowie Marszu niepodległości wywołali zamieszki. Na stronie wyborczej jest zdj jak policjant ubrany po cywilu i mający kamizelkę, zakłuwa naszego, ale nie ma zdj ani wzmianki w mediach o tym jak wcześniej ich spałowali, a raczej przyłączył się do lewaka. Podam przykład jak można iść na stadion i śpiewać precz z komun, po czym w wyborach głosować na partie lewicowe lub o takich poglądach. Nie każe Ci być wyznawcą PIS, są też inne partie prawicowe.
Nie musisz mi opowiadać co było na Marszu ponieważ sam tu przytoczyłem linki z YT ale je usunąłem, gdyż ktoś je wcześniej tutaj także zamieścił.

Nie mam też żadnych problemów z określeniem własnej tożsamości lub głosowaniem na konkretną partię polityczną podczas Wyborów.

Natomiast, być może nie zrozumiałeś o co mi chodzi? Mówię o tym, że niezależnie od poglądów jakie posiada kibic
danego klubu, nadal jest kibicem.

Tego, czy chcesz czy nie chcesz nie odbierzesz mu. Kibice posiadają poglądy różne ponieważ maja do tego zwyczajnie prawo. Czy tego chcesz czy nie chcesz to lewak kibicujący Wiśle podczas meczu z Fulham tak samo jej kibicował jak jego polityczny "przeciwnik" - kibic Wisły o poglądach prawicowych. On może być dla Ciebie ku ... wą ale miłości do klubu mu nie jesteś w stanie odebrać.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:16.
Odpowiedz cytując