Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2011, 19:10
Kamell napisał(a):Wyświetl post
orzeu dużo osob z Wisły? Ponoć lewusy gonieni po mieście są teraz http://twitter.com/#!/11listopada
To niech napisze ktos bardziej kompetentny. Na stronie SKWK mysle ze pojawi sie jakas relacja albo napisze na forum (tym lub tym nowym) ktos kto zna dokladna liczbe.
Wiekszosc kibicow bez swoich barw, w oczy rzucala sie najbardziej oczywiscie Legia oraz zwarte grupki w czapkach ŁKS, GKS K-ce, Lecha, Ruchu, Stali Gorzow, Arki, Lechii i wiele innych. Nasi w wiekszosci bez barw ale czapki Wisly tez widoczne

mr mojo napisał(a):Wyświetl post
Przecież to anarchiści przebrani w koszulki odblaskowe policji. Klasyczna zagrywka, działo się tak min. w Londynie , Grecji czy Rzymie.
Wlasnie tez zdziwilo mnie bardzo wiele osob wygladajacyh na cywli ubranych w kamizelki "policja". W tym kilkanascie kobiet. Byli rozsiani po calym centrum w grupkach 4-6 osobowych. Na policjantow to oni za cholere nie wygladali ale z drugiej strony na bojowki lewackie tez nie... Uznalem ze moze to dziennikarze i fotografowie dostali kamizelki zeby to byl taki rodzaj "ochrony" dla tych ludzi. Ale kto to byl to do tej pory nie wiem.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 11.11.2011 o godz. 19:14.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując