Wyświetl pojedynczy post
strong1979
Junior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2011, 09:17
A ja mam pytanie do P. Basałaja... czy po tak słabych wynikach i równie złej grze Pan Basałaj czy też zarząd kazał się wytłumaczyć trenerowi i wyjaśnić dlaczego tak jest i czy jest szansa i jak widzi poprawić ten stan rzeczy... z tego co wiem kompletnie nie było konsultacji. Pani Prezesie po hucznych zapowiedziach z zeszłego roku zaraz po objęciu przez Pana prezesury byłem naprawdę pełen nadziei że w końcu coś w Wiśle się zmieni na lepsze czyt. normalne z czasem jakby robiło się cicho o tych planach ... a zwolnienie trenera to chyba marionetkowa decyzja "ja jako zarząd..." mało tego kompletnie bez konsultacji ze Stanem... bardzo bardzo dziwne... że tak powiem w starym stylu który do którego w Wiśle zwykle był... obawiam się też że jeśli rzeczywiście Stan o niczym nie wiedział to niedługo będziemy również bez Stana... a to będzie dużo większa strata niż zwolnienie Roberta... Panie Basałaj albo miej JAJA i postaw się w końcu zarządowi i nie trzymaj się stołka za wszelką cenę bo jak siedzisz jak marionetka to dużo tracisz a jak będziesz działał to nawet jak cię zwolnią to nie będziesz miał problemów ze znalezieniem pracy!!! Sprawa aktywnego działania tyczy się nie tylko zespołu ale też STADIONU, miasto robi z wami co chce...
Odpowiedz cytując