Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2011, 13:41
Cytat:
Czy Lenczyk w ogóle zakwalifikował się do LE? Czy odpadł po dennej grze z Rumunami, których pokonała Legia?
A czy my zakwalifikowaliśmy się do LE, czy uzyskaliśmy awans odpadając z LM (w domyśle - w walce ze słabszymi drużynami)? Już widzę, jak pokonujemy Spartaka Moskwa, albo ten Rapid.

Odważne stwierdzenie, że z Dundee Śląsk grał naprawdę źle i nieskutecznie, ale jasne- żeby poprzeć swoją teorię jesteś w stanie walnąć najgłupszą bzdurę. A nuż, ktoś się nie zorientuje, albo zapomni o tamtym ZAJEBISTYM meczu wyjazdowym.

Jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że każdy z dwójki Śląsk- Legia pokonałby Litex, a tym samym wywalczył awans do LE. Nie przekonamy się o tym, oczywiście, ale takie mam zdanie.

Cytat:
Pisaliśmy (a przynajmniej ja pisałem) po wejściu do LE, że tam Wisła będzie grała inaczej, bardziej ofensywnie, bardziej eksperymentalnie, bez nacisku na wynik sportowy typu wyjście z grupy.
No i miałeś rację. Gramy tam po to, żeby przegrywać. Ciekawe, że Legia może grać w tych samych rozgrywkach i jednak kłaść nacisk na wynik sportowy. Co to w ogóle za podejście - gramy w pucharach, więc przegrajmy wszystko? Czy jest na świecie druga drużyna, której kibice twierdzą, że awansowała do pucharów po to, żeby przegrywać?

Cytat:
Ja tui nie bronię Maaskanta tylko przestrzegam przed napalaniem się na PMSz.
Jaka jest w Europie pokazali nam w tym roku Lenczyk i Probierz
Nie zapominasz o nijakim Macieju Skorży? Kojarzysz? Taki wysoki chłop z ulizaną fryzurą... aaa... no tak, nie pasuje Ci do koncepcji.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/