Wyświetl pojedynczy post
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 23:00
Na koniec rozkminy o Robercie ma kilka fatów dla tych co dalej uważają że nadal powinie być trenerem :
- Porażki z dwoma najsłabszymi obecnie zespołami w lidze Lechią i Cracovią.
- bilans bramkowy pod jego wodzą strzelone 80 stracone aż 60 !!
- od porażki na Łazienkowskiej w ubiegłym sezonie 0-2 gramy totalne dno w lidze zwłaszcza w pucharach jeszcze jakieś przebłyski były ( mecz z Litexem , Apoelem u siebie i Fulham ) brak postepu w grze i nie trafiają do mnie argumęty o kontuzjach sorry jak my z takimi piłkarzami którzy obecnie zastępują kontuzjowanych jak Garguła , Kirm , Iliev nie potrafimy pokonać Podbeskidzia lub Lechii nie mówiąc juz o Cracovi to czyja to wina jak nie trenera
- gra obronna zespołu i nie mówię tylko o obrońcach ostatni mecz zagrany w miarę pressingiem przez Wisłe to mecz z Litexem u siebie .
- Wszystkie te moje poprzednie punkty jeszce jakoś można wytłumaczyć ( chociaż po co skoro to fakty ) ale jego głupie wypowiedzi na konferencjach to szczyt braku profesjonalizmu i obiektywizmu do nas kibiców zwłaszcza !!

Dla mnie temat trenera Maskanta jest już zamknięty definitywnie nigdy sie już nie dowiemy co by było gdyby teraz jest Kazek i za niego trzymam kciuki bo to prawdziwy Wiślak z krwi i kości Powodzenia Kaziu !!
Odpowiedz cytując