Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 15:41
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Jakie znaczenie ma to jakiego trenera sprowadzimy? Jeśli nie zmieni się polityka naszego klubu i sposób myślenia i tak pewnie niedługo go pożegnamy.
Taka prawda - Mam nadzieje że Kazkowi dali chociaż jakąś podwyżkę bo jest wpuszczony na minę.
Ale ogólnie dobra decyzja - zamiast brać na siłę nie wiadomo kogo - będzie trenerem swój co zespół dobrze zna więc mam nadzieje że wyciśnie z nich tyle co się da - oby nie było tak jak z Urbanem co już wiadomo było że wyleci z Legii i drużyna kompletnie olała końcówkę ligi

Dla mnie Kaziu Moskal jest merytorycznie gotowy na samodzielne prowadzenie drużyny - nie wiem natomiast czy grajki będą czuły przed nim respekt
To jest pytanie jakim był drugim trenerem - czy zespół liczył się z nim.
Mam też nadzieje i to jest najważniejsze - że Moskal nie będzie figurantem a gościem podejmującym tylko i wyłącznie decyzje do których sam ma przekonanie

Ogólnie powodzenia!

zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bez sensu jest mówienie z góry, że trener tylko do końca roku. Po pierwsze sam zainteresowany nie jest do końca umotywowany, po drugie kopacze będa mieli gdzieś Kazimierza, bo każdy z nich dobrze wie, że jest tylko na kilka spotkań i nie ma się co przejmować nim. Strasznie źle to rozwiązano.
Niestety postawiono na marketing - tak jak marketingowo zwolniono Maaskanta, gdzie oczywiście postawa drużyny,samego trenera i wyniki niestety bronią tej decyzji , tak marketingowo(i tu już jest spory błąd) dano do zrozumienia że Kaziu tylko przejściowo.A zrobiono tak by uspokoić tą rzeszę kibiców sukcesu którzy na wieść o Moskalu jako trenerze - reagują - 'a kto to ....a jest'
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.11.2011 o godz. 15:46.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując