Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 13:17
pewne to jest to, że z Maaskantem w najbliższej przyszłości nie gralibyśmy lepiej. Byłaby żenua z Górnikiem i wtopa ze Śląskiem. Co do Moskala, to nie wiadomo jak wpłynie na zespół - krótkoterminowe zyski są takie, że zaczną grac lepiej (w co wierze, i życzę Moskalowi powodzenia), bo gorzej już na prawdę nie można, jest szansa na wyjebanie Jaliensa ze składu, bo tez uważam, że na Czekaja teraz nastał idealny moment do przyjrzenia mu się w kilku ligowych spotkaniach, na co rzeczywiście go stać i czy jest gotowy na wkomponowanie się do 1 składu na dłużej.
Poza tym, gdzie w oświadczeniu jest napisane, że trenera nie można znaleźć wcześniej, by zastąpił Moskala ? Właśnie bardziej cieszy mnie to bardziej, niż np. info, że np. "Ulatowski, Wójcik czy inny Bobo Kaczmarek trenerem Wisły". To znak, że nie chwytają sie brzytwy, racjonalnie działają i szukają kogoś odpowiedniego - tak to odczytuję. Nie będzie żadnego Fornalika, ani Smudy tym bardziej, ja nie wiem skąd wy go wyczarowaliście ? Idę o zakład, że będzie to opcja zagraniczna vol.2.
A i nie ukrywam, że najlepiej chyba dla wszystkich (dla mnie też), by Moskal okazał się być odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
Ostatnio edytowane przez Krav : 08.11.2011 o godz. 13:22.
Odpowiedz cytując