Wyświetl pojedynczy post
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 11:34
Markus napisał(a):Wyświetl post
Taka obrona gra już w ME. Oczywiście bez Serba. I pokazuje, że nie nadaje się do walki w ekstraklasie o mistrzostwo.

Tego typu młode obrony graja też w innych polskich klubach - dały jakiemukolwiek mistrzostwo i brak kompromitacji w europejskich pucharach? Nie. Więc nie opowiadajcie bzdur.

Bardzo złą decyzja dla Wisły będzie też potwierdzenie roli pierwszego trenera Moskalowi - on już kiedyś dobitnie pokazał, że jest beznadziejnym trenerem.
W którym miejscu napisałem, że taka obrona da nam MP ? Wręcz sugerowałem coś innego - patrz ostatnie zdanie. A poza tym - ta obrona już nie gra w ME ( z wyjątkiem Czekaja ).

Nalepa gra ( i to całkiem nieźle ) w Radzionkowie ( dla przypomnienia - 1 liga, z której niedawno awansowało Podbeskidzie ).
Skołorzyński gra w Niecieczy ( chociaż faktycznie - tutaj można by powiedzieć, że grywa ) - to też 1 liga.

Dla porównania - popatrz, w jakim wieku zaczynał grę w Ekstraklasie Głowacki, za którym część kibiców tęskni.

A na koniec odsyłam do podsumowania w punktach i proszę o info, gdzie tam jest mowa o MP i bzdury, o które mnie posądzasz
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 08.11.2011 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując