Wyświetl pojedynczy post
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 03:40
Mi osobiscie po zwolnieniu RM jest żal jednego, bardzo chciałem zeby sie Robertowi u Nas udało, udało mu sie zrobic dobre wyniki i żeby nasza gra wyglądała przyzwoicie dla oka, wtedy wszystkie te betonowe polskie myśli szkoleniowe zobaczyłyby jak sie powinno prowadzic zespół i zamkneli by te swoje mordy wkońcu, marzyło mi sie ze bedziemy prekursorem w naszej lidze pod tym wzgledem a inni beda z nas brac przykład i ewentualnie powielą nasz pomysł, całe nasze ligowe podwórko tylko na tym moim zdaniem by skorzystało, a tak teraz mają piekne chwile którymi bedą sie chełpic i szydzić, siedziec dalej przy kominku i rozpowiadac jacy są to oni zajebiści.

A wracająć do samego zwolnienia RM to po przeczytaniu chyba 7 stron jestem chyba jedyny który ma mieszane uczucia co do tego zwolnienia ( przewaznie wszystkie wypowiedzi są skrajne) ale ponieważ mleko sie już wylało i nie powinnismy mysleć o przeszłosci, wiec musze sobie jak i wam życzyc że był to jednak dobry ruch i w 2012 bedziemy cieszyc sie z 14 Mistrzostwa Polski, ładnej gry i duzej liczby bramek
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując