Wyświetl pojedynczy post
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 00:07
Ja pomimo ostatnich wpadek trenera Maaskanta chciałbym mu podziękować za pracę w Wiśle. Za mistrzostwo, za grę w eliminacjach LM. Popełniał błędy zarówno podczas meczów, selekcji i konferencji prasowych, ale jak czytam komentarze niektórych użytkowników to jestem zdegustowany. Wyzwiska i epitety zwłaszcza na shoutboxie, miejcie trochę szacunku, nie musicie go lubić, ale okażcie szacunek. Ja go nie mam zamiaru oceniać bo nie wiem jak się pracowało z piłkarzami, pracownikami klubu. Czy olewał sprawę, czy miał cienkich piłkarzy, czy to i to. A co do konferencji prasowych to trochę go usprawiedliwiając, to niektórzy chyba lekko przesadzają. Zgoda, były żenujące niekiedy ale gdy drużyna grała źle to co miał powiedzieć? Że X gra jak ostatnia łajza, to chodzące drewno? Albo, że najlepiej wszystkich wypieprzyć bo to zbieranina cieniarzy? Zawsze bronił drużynę i zawodników, niczego publicznie nie wyciągał.
Kończąc, niech mu się tam dobrze wiedzie w życiu, niech wyciągnie wnioski z błędów, trochę pokory nabierze, a może stanie się trenerem dobrej drużyny w Europie.
Odpowiedz cytując