Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 23:23
Macie sepy co chcieliscie - zryjcie.

Jest mi totalnie obojetne kto bedzie trenerem Wisly, bo wiem ze w tym klubie jeszcze dlugo normalnosci nie bedzie. To co nie daje mi spokoju to tylko to dziwne przeswiadczenie gdzies w glebi serca ze Zdzisiu juz gdzies tam jest i knuje.

Spokojnie nastepny do odstrzalu to Stan kwestia czasu i znowu pelna wladza bedzie w rekach Mr. Kapki. Wroci stary uklad kktorego juz nic nie rozbije.

Oczywiscie ze Maskaant mial swoje wady ale rowniez mial swoje zalety. Ja uwazam ze zostal ofiara wlasnego sukcesu. Przypominam jak na tym forum jak i w polskich mediach zostalo odebrane zdobycie mistrzostwa (cud) i odpadniecie z Apoelem (wielka kleska). Oba wyniki jak czas pokazal byly ponad stan.

Niestety pozna Wisla Skorzy nie wytrzymuje porownania z pozna Wisla Maskaanta, ta druga nigdy nie grala dzidy i nawet w Londynie probowala cos tam zrobic z przodu (swoja droga wcale nie odbieram tego wyniku jako kompromitacji i nie wstydze sie ze bylem na tym meczu). Co wiecej nie rozumiem zachwytow nad Legia i jej gra w LE sorry ale przeciwnikow ma o klase jak nie o dwie slabszych.

Druzyna pod wodza naszego Holendra byla napewno projektem rozwojowym, nie jego wina ze wypadly mu 3 najwazniejsze ogniwwa z 2 lini Sobolewski, Malecki i .... przedewszystkim Melikson ktory nie wazne czy bedzie nas trenowal Jimenez czy Urban i tak bedzie tym ktory zrobi roznice.

Podsumowujac decyzja ktora zapadla jest zla, pochopna i nieprzemyslana.

P.s. W calej tej karuzeli dostrzegam tylko jeden plus, jesli podpisza kogos w zimie to mam nadzieje ze na dluzej niz pol roku a to automatycznie oznacza ze Smuda nie wroci
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 07.11.2011 o godz. 23:28.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując