Wyświetl pojedynczy post
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 22:30
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj po klęsce w derbach większość na tym forum była za zwolnieniem Maskanta dzisiaj po zwolnieniu nagle znaleźli sie jego obrońcy ludzie wam to chyba nigdy nie dogodzi ja jestem i byłem od wczoraj wieczora ( nawet już dlugo wcześniej ) za zwolnieniem Maskanta z kilku powodów :
- Nie wyciąganie wniosków z fatalnych występów Jaliensa i ciągłe jego wystawianie w składzie.
- Stałe fragmęty gry nie tworzyliśmy z nich zadnego zagrożenia dla rywali a wręcz traciliśmy falowo bramki po nich.
- Zawsze trenera bronią wyniki a Maskant ich ostatnio nie miał i to najbardzie przemawia za jego zwolnieniem.
- Na koniec jego konferencje prasowe dla mnie osoba która jest naszym trenerem musi być też przykładem profesjonalizmu i obiektywizmu a tego własnie Maskantowi brakowało w jego wypowiedziach a czare goryczy przelała jego wypowiedź po derbach.

Dziękuję trenerze za Mistrza Polski i Życzę POwodzenia w dalszej pracy.
A kogo miał wystawiać zamiast Jaliensa? Czekaja Tak strzelił dwa gole ale z karnych, natomiast większość fanów domagających się jego gry chyba nie ogląda meczów Młodej Ekstraklasy. Bo prawda jest taka że Jaliens jest słaby, ale Czekaj jest jeszcze słabszy. Nawet piłkarze Limanovii na jego tle błyszczeli. Może kiedyś będzie z niego zawodnik bardzo dobry, niech się ogrywa ale na wypożyczeniu, bo na 1 skład Wisły to jeszcze za wcześnie. Niestety nie spodziewał się nikt, że Bunoza i Jovanović będą łapać uraz za urazem. A jego wypowiedzi? Taki ma styl, wole jego przesadzony optymizm niż Macieja "wypada tylko przeprosić kibiców" i "liga będzie ciekawsza" Skorżę. A że wczoraj wszyscy chcieli go zwalniać? Bo weszli na net rozgoryczeni porażką i dali upust emocjom. Dlatego wczoraj nie włączałem komputera. Lepiej myśleć niż działać emocjonalnie. Niestety Basałaj także nie myśli racjonalnie i działa krótkowzrocznie pod publiczkę. Ciekawe ile tu popracuje następny trener....
Odpowiedz cytując