Wyświetl pojedynczy post
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 22:12
Cytując klasyka - "brawo ....a !"

Przyjdzie nowy trener i wtedy wszyscy przejrzą na oczy! W końcu posiadając w swoim składzie takie tuzy futbolowe jak Diaz, Palic, Lamey, Jaliens, Chavez, Nunez, Garguła, Boguski, Kirm, Czekaj, Brud, Jovanic i Jirsak powinniśmy już zaklepać sobie mistrzostwo i czekać na rywala w finale LM! A nie męczyć bułę!

Ja .......e po prostu, my chyba do usranej śmierci się nie nauczymy. Sprzedajmy Patryka, sprzedajmy Meliksona, odpuśćmy Bitona, dajmy skończyć kariery Pareice i Sobolowi, a potem sprowadźmy ZA DARMO (bo przecież nie za kasę) na ich miejsca tanie kaleki i zatrudnimy ....a tego całego Jimeneza. niech gra i wygrywa !

Czy my kiedykolwiek doczekamy czasów, kiedy nasz ukochany Klub będzie prowadzony ROZSĄDNIE? Nie wiem jak Was, ale mnie takie zagrania pod publiczke, rytualne spalenie kukły trenera, które ma być lekiem na naszą grę i rozwój klubu, w....iają.
Nie irytują, nie smucą, nie wywołują zażenowania. Takie decyzje mnie W....IAJĄ.

Będzie Kazio Moskal, będziecie mieć swoich Brudów, Czekajów, Czapów, Szewczyków. Młodych polskich wilków. Stadion dalej będzie straszył elewacją i niedoróbkami, cała młodzież plus ME plus pierwsza drużyna będzie trenować na jednym, jedynym boisku treningowym na którym rosną grzyby, dział marketingu będzie nas zasypywał kolejnymi sondami "Czy chciałbyś aby w toaletach był papier?", Majchrowski dalej nie będzie "schodził na psy".
Ostatnio edytowane przez spirit : 07.11.2011 o godz. 22:20.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując