Wyświetl pojedynczy post
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 21:19
Kossori napisał(a):Wyświetl post
Posypały się 3 kluczowe ogniwa dla tego zespołu (Mellikson, Małecki, Sobolewski) trzymający, kreujący i prowadzący grę, nie ma kto teraz tego robić i to jest problem...Jirsak przypomina rozgrywającego jak Diaz Tracy Chapmana niby podobieństwa są ale...Wilk nie jest w stanie kreować sam gry, Garguła zatracił zdolność ostatniego, prostopadłego podania, Nunez taki drugi Paulista. Skrzydła mamy wolne, więc bez kreatywnego środka nie ma i skrzydeł.
Wszyscy jadą po obronie, fakt słaba jak nigdy ale q...wa dawniej traciliśmy 2 bramki ale strzelaliśmy 4, nikt nie liczył straconych bo było pewne że i tak więcej strzelimy. Dzisiaj tego nie ma, w niedzielnym meczu po pierwszej połowie jeszcze miałem nadzieję, ale tak od 60min byłem pewny że choćby mieli 15 setek nic nie strzelą...to było po prostu czuć.
Ta drużyna nie gra tragicznie w obronie, oni grają prze mega hu...wo w ofensywie.
Brawo bracie za tego posta!!! Pisałem to samo kilkanaście postów wcześniej. Czemu Maaskant zabił nasza ofensywe? Mogą tracić i 10 bramek w meczu, byleby strzelali 11. Ale jak mają strzelać, jak 2/3 składu to defensywa?
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując