Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 21:12
willow napisał(a):Wyświetl post
Melikson i Małecki kontuzjowany od Ruchu. Przypomnij sobie nasze wcześniejsze męczarnie. Graliśmy identyczną pytę.
Drużyna zaliczyła mega zjazd formy mimo, iż skład w zimie nie został osłabiony, a wzmocniony.
Orłów z naszych kopaczy nie robię i cudów nie wymagam, ale na Boga... z ostatnią drużyną w tabeli to my powinniśmy na kacu wygrać...
Gdyby była jeszcze jakaś wizja w tym wszystkim, gdyby to faktycznie szło w dobrym kierunku, jak pisze FraMat... ale niestety.
Powinien dograć do końca rundy i zostać zmieniony.

P.S. Co oczywiście nie znaczy, że nie potrzebujemy lepszych zawodników. To jest bezdyskusyjne.
A po co do zimy go trzymać ? Ja nigdy nie jestem fanem zmian trenerskich, ale skoro Cupiał go zwolni prędzej czy później to lepiej sztucznie tego trupa nie podtrzymywać tylko odłączyć.
Zawsze to więcej czasu na ogarnięcie się dla nowego, wyrobienie sobie opinii(o ile nie bedzie znał piłkarzy)
Więcej czasu na (mam nadzieję) wywalenie szrotu do rezerw i zrobienie miejsca dla piłkarzy którzy przyjdą w oknie transferowym. A nowy trener zawsze tam kogoś swojego dostanie na dobry start.
..
Odpowiedz cytując