sergio napisał(a):

Tak na spokojnie powiedz mi jaka to trudna taktykę ma do wdrożenia pan trener?
Powiedz mi co według ciebie idzie w dobrym kierunku?
Według mnie tak samo jak Maaskant oderwałeś sie już od rzeczywistości i chcesz zrobić z forumowiczów debili takimi postami. Właśnie Wisła nie ma żadnej taktyki tylko dzida w przód na afere, szukanie indywidualnych akcji, oddanie piłki do kolegi na tzw. pozbycie sie piłki i niech się dzieje wola bozia.
Od kilku miesięcy staczamy się jeśli chodzi o taktykę i poziom gry po równej pochyłej a ty to nazywasz krokiem w dobrym kierunku? Szczytem indolencji trenerskiej sa super ekstra wytrenowane i grane krótkie rożne...miód malina
|
A jak grała Legia, a jak grał Lech w zeszłym sezonie? Lepiej? Zwłaszcza, gdy łączył ligę z pucharami? Owszem, w pucharach kuchenki zagrały pare dobrych meczów, ale w lidze ratowali się przed miejscem spadkowym przez kilka kolejek... Bakero został, mimo, że wszyscy go zjedli - kibice nazywający go Kopernikiem, media które też nie zostawiały suchej nitki, a klub zaufał. Nie mówię, że Lech oszałamia swoją grą - zdarzają się wtopy jak ostatnio z Polonią, czy beznadziejna gra z nami, ale mimo wszystko wyniki mają niezłe. Zresztą nadal jest tak, że w tej lidze każdy może wygrać z każdym, bez względu na zajmowane miejsce.
Jeżeli mają zwalniać Maaskanta, to tylko jeśli przyjdzie za niego trener ze znacznie lepszym CV.