|
Ja osobiście byłem w sercu za pozostawieniem Maaskanta ale niestety tyle wpadek, tyle fatalnych meczy. Takie przywiązanie do składu (Jaliensa), krytykowanie Chaveza mimo że całym ciałem bronił naszej bramki, a propagowanie Jalinsa, Lameya, złe przygotowanie do sezonu - według mnie za wcześnie, brak odpowiedniej przerwy, drużyna teraz leży i kwiczy.
W ostatnim czasie słyszałem z ust Maaskanta same fałszywe słowa... dosyć fałszowania rzeczywistości i dlatego jeśli to Cupiał to 1906% poparcia.
Mam nadzieję, że nowy trener na wstępie wywali Kirma i Jaliensa z Lameyem do rezerw, bo na tych piłkarzy patrzeć nie mogę.
Jaliens jest tyle wart, co fałszywy Maaskant.
Niczego szczególnego nie ugrał tak w ogóle ale widziałem w nim potencjał jeśli chodzi o trenera... chociaż nie wiem czy widziałem potencjał czy jego złudny dobrze dopracowany PR.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A.
Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
|