Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 18:17
willow napisał(a):Wyświetl post
Owszem,m odpowiada. Ale pokaż mi dyrektora sportowego, który nie mając własnego zaplecza piłkarskiego i bazując na zawodnikach z zewnątrz, mam 100% trafność transferów? Znasz takiego?

Valckx ma dobre transfery, ma też fatalne. Jak w każdym klubie. Tak było, jest i będzie. Jeśli zatrudni 4 piłkarzy, z czego jeden nie będzie się nadawał do gry, to dla mnie będzie ok.
Oczywiście że takiego dyrektora sportowego co się nie myli nie ma. Pisałem i teraz jeszcze raz pisze o tym że Stan jest dobrym dyrektorem sportowym, ale żeby nie fałszować faktów i nie robić z niego nieomylnego półboga. Średnią dobrych do złych transferów ma dobrą

(Jestem wyczulony zarówno na przesadną krytykę, ale jeszcze bardziej na przesadne bałwochwalstwo stąd mój post do dawissa który upatruje wpływu mitycznych złych że Stan sprowadził Diaza czy innego słabiaka, nie dopuszczając do wiadomości że i on się może czasem pomylić.)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 07.11.2011 o godz. 18:20.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując