Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 16:11
Aktualna sytuacja na forum przypomina tą, kiedy ktoś chce sobie kupić Mercedesa klasy S a nie stać go na benzynę lub ubezpieczenie tego auta.Na .... jakiś Jimenez, Grant czy ktoś inny, skoro właściciel zwyczajnie nie będzie chciał realnie wzmacniać składu.Stanie się on, podobnie jak Maaskant kozłem ofiarnym w razie niepowodzeń- bo zawsze wina spada na trenera, nawet gdy kopacz nagle zapomina jak się podaje prosto piłkę.
Pewnie, lepiej dać trenerowi 500 tyś Euro , ale kopaczy sprowadzać za darmo, w najgorszym wypadku chorda kibiców będzie ....owała na trenera a nie właściciela, który od paru lat "daje zielone światło".Rzygać mi się już od tego chce.
Jesli chcecie w tym klubie stabilizacji, to kiedy?Ta drużyna jest wiecznie w budowie....

I jeszcze coś do krytykantów Valckxa.Jak myślicie,czy gdyby w klubie była realna kasa, to sprowadzalibyśmy jakiś Lameyów czy Diazów?(o którym pewnie Stach nie miał zielonego pojęcia).Holender ma ogromne kontakty, a jego portfolio stanowią tacy piłkarze tacy jak Balázs Dzsudzsák, Farfan, Alex, kojarzycie?Ale na zdolnych trzeba mieć kasę!!!Jeśli jej nie ma to co ma on zrobić?Po prostu, rozglądać się za szrotem.
Ale nie, najlepiej od razu zwalniać.Byłby to skończony kretynizm.Ja w tym wypadku przestałbym się interesować piłką nożną, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.11.2011 o godz. 16:30.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując