Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 15:58
Hmm

Jedne 60 minut (vide mecz z Lechem) w którym graliśmy w piłke a nie ratowało nas szczęście na ponad rok pracy to jednak mało.
I nie wiem czy zwalniać go czy nie, ale ku*** on przegrał derby. Przegrał tez wcześniej z beniaminkiem a tylko cud dał nam punkty z beniaminkiem ŁKS i Jagiellonią. To był najwazniejszy mecz dla nas kibiców, a przeciez to dla Nas ten klub funkcjonuje, Wisła to My. Przeżyliśmy juz troche trenerów, teraz czas przyznać się ze opcja HOL nie była taka super jednak.To trener i dyr.sportowy sprowadzili takich zawodników jakich mamy, tu juz nawet zwalanie na Kapke nie pomoże.
A Cupiał jeśli miał zwolnic Roberto to myślał o tym nie od wczoraj bo ślepy chyba nie jest.Jak zwalniąć to teraz, dzis jutro...Tylko kto miałby przyjśc ? Jeśli miałby Kazek zostać pierwszym to ...jednak korzystniej chyba nie płacić odszkodowania Maaskantowi i zatrzymać go do czerwca. Tylko co jesli do czerwca dostaniemy wszystko w dupe? EE...nie dostnaiemy, jak to możliwe zaraz ktoś powiem ale popatrzmy, kto chce ten nas leje....
Jedyne co wg. mnie było by rozsądne to zatrudnienie trenera który zna druzyne, czyli takiego ktory ...w tym momencie jest na bezrobociu. A na bezrobociu to same miernoty, czy jest sens ?
Mam tez głeboka nadzieje ze Adam Nawałka nie będzie trenerem Wisły.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując