Pablo84 napisał(a):

Do wy.......enia jest Lamey, Jaliens i Chavez a nie trener.Zrozumcie, że "tak krawiec kraje jak mu materiał staje"
"
Z takimi kopaczami i tak sukcesów nie osiągniemy, dlatego Pan Cupiał jeśli nie zrozumie, że Wisła to nie jest studia bez dna, będzie cały czas tak samo.
Przyjdzie np taki Jimenez, na początku zadziała efekt miotły, ale zaczną się porażki i jego będziecie chcieli zwolnic, bo kopacze nagle zapomną jak się wymienia piłki na pełnej szybkosci.W tym klubie trzeba kopaczom dać do zrozumienia, że nie są świetymi krowami.Jeśli nie chcę im się zapierdalać, to niech grają w młodej ekstraklasie.To nie kopacze decydują kiedy ma trener odejsć.
|
dokladnie, nic dodac nic ujac.dla mnie to proste jak konstrukcja cepa.chlop nie ma polowy druzyny a ludzie tu cudow wymagaja.ja jestem za pozostawieniem Maaskanta i dalsza dlugofalowa budowa druzyny, czyli stopniowym wymienianiu slabszych ogniw na DUZO lepsze.jesli wymiana trenera to tylko na lepszego w co watpie.najbardziej realny scenaruisz to jak pisze wolfy Nawalka lub Smuda po euro

ja mam tylko nadzieje, ze Maaskant ma tak skonstruowany kontrakt, ze nie bedzie im sie oplacac go zwalniac i brac kogos sensownego, bo wtedy 2 pensje beda musieli placic.niech mu dadza dokonczyc co zaczal, dokupia obroncow i skrzydlowego i niech wypelni kontrakt