Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 13:12
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Kolega się trochę zagotował po wczorajszym meczu chyba. Od kiedy to lenistwo i brak profesjonalizmu decyduje o tym czy ktoś jest Wiślakiem czy nie? Nie przeszło Ci przez myśl, że Ochalik jest tylko mały trybikiem w całej tej machinie i że sam g.... może bez zgody "góry"? On tylko wykonuje polecenia i to wszystko. Tak więc zluzuj trochę.
Przepraszam, trochę mnie poniosło. Ochalik oczywiście nie jest skończonym leniem. Oni wszyscy są skończonymi leniami, którzy na "nie da się" budują swoją strategię działania! Cupiał ma decydować, czy rzecznik prasowy interweniuje w sprawie nieprawdziwych, szkalujących Wisłę publikacji? Zwariowałeś?

To może Cupiał ma jeszcze wydać zgodę na wyrobienie wiz dla Serbów? Albo na mycie kibli?

A swoje zdanie na temat tego, kto Wiślakiem jest, a kto nie jest, już wyraziłem. Możesz się z tym nie zgadzać, Twoje prawo, ale dla mnie musisz coś zrobić, żeby w moich oczach być Wiślakiem. Niezależnie, czy to jeżdżenie na wyjazdy, czy praca (AKTYWNA!) w klubie, pisanie o historii Wisły, czy tworzenie tej, czy innej strony, albo jeszcze coś innego. Samo gadanie "Jestem Wiślakiem", dla mnie nic nie znaczy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 07.11.2011 o godz. 13:30.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując