Wyświetl pojedynczy post
penia
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 13:05
Niestety,do tego co sie stało wczoraj My kibice dołożyliśmy małą cegiełkę,nasza drużyna gra wielką chu*nie od dłuższego czasu,a My zamiast wywierać presje na drużynie oklaskiwaliśmy ich szczęsliwe zwycięstwa.Brak zaangażowania zawodników był widoczny już wczesniej i to, że wczoraj 3/4 zespołu niegrało na maksa niema co się dziwić bo grają tak cały czas!!!! Jedyny zawodnik ,który wczoraj wyszedł na derby, a nie na mecz to Wilk, on zagrał na 120%, mocno starali sie Marko,Dudu,Pareiko.Bezwzględnie najgorszym zawodnikiem Wisły był Nunez który praktycznie nierobił nic pożytecznego(który to już taki mecz?) , mocno o tą pozycje walczył Kirm,który pratycznie psuł kazde zagranie,ale przynajmniej coś robił w przeciwieństwie do Nuneza.Zawiódł mimo wszystko Iliev,ma umiejątności ,ale niema odpowiednich chęci żeby je pokazać. Reszty niechce oceniać bo kazdy widział jak to wyglądało :/ Mam nadzieje że ktoś w końcu sprowadzi Maaskanta na ziemie, bo jakiś czas temu gość chyba odleciał i widzi i mówi takie rzeczy że kompromituje nie tylko siebie ale i nasz ukochany klub :APEL DO MAASKANTA : PRZESTAŃ PIER*OLIĆ TRENERZE PRZESTAŃ PIER*OLIĆ.... nie mnie o tym decydować, ale od siebie mogę powiedzieć ze gdy teraz spotkam np:Kirma spacerującego z laską po bonarce usłyszy odemnie kilka dosadnych zdań aby zrozumiał że derby różnia się od meczu z podbeskidziem itp. Nie wiem jak wyglądać będzie od strony kibicowskiej nasz mecz z górnikiem ,ale ja zaśpiewam Hymn a dopuki nie zobacze że goście "gryzą trawe" będe tylko widzem na tym spotkaniu. piłkarzyki(celowo z malej litery) :KONIEC TRUCHTANIA TO JEST CZAS ZAPIER*ALANIA.....
Odpowiedz cytując