Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 11:39
Ja .......e, porównujecie Maaskanta z Fergusonem, który dla MU jest legendą! Całkiem powariowaliście i żeby udowodnić swoją rację jesteście w stanie robić z siebie idiotów, czy już wam wypowiedzi złotoustego Roberta narobiły takiej sieczki w głowie, że przestaliście samodzielnie myśleć?

Bardzo proszę wszystkich zwolenników Maaskanta o odpowiedź na pytania:

1. Skąd u was to zamiłowanie do sytuacji, kiedy ktoś robi z was idiotów i z was kpi? (to do was, jako kibiców Wisły)
2. Który z elementów gry Wisły wypracowany przez Maaskanta podoba wam się najbardziej? (to do was, jako kibiców piłki nożnej)
3. Z formy którego z zawodników Maaskanta jesteście zadowoleni najbardziej? (chodzi o zawodników, na których formę miał realny wpływ, więc odpadają ostatnio zakupieni... z których najlepszy, Biton, już też zaczął równać do poziomu kolegów) (to do was, jako kibiców piłki nożnej)

Jak dla mnie Moskal może być. Czemu nie? To na pewno wiąże się z ryzykiem, ale przynajmniej będziemy wiedzieć, że Wisłę prowadzi ktoś, kto ją i jej kibiców szanuje, a nie bufon, który stracił kontakt z rzeczywistością. No i nie wiem, co jest większym ryzykiem - pozostawienie u sterów gościa, pod wodzą którego Wisła gra piach od kilku miesięcy, czy zatrudnienie trenera, który może okazać się zbawieniem? (bo czemu nie? podejrzewam, że większość będzie między wierszami mówić, że dlatego, że jest Polakiem )
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując