Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 01:18
Troche ochłąnąłem, bo wcześniej byłem zbyt wkurzony, żeby pisać :

Szczerze, widać było, że piłkarzom zależy jak jasna cholera. Gdybyśmy wykorzystali sytuacje to byłyby 3 punkty, a tak to wyszła bardzo bolesna porażka.

Ja widziałem w tym meczu conajmniej 6 dogodnych sytuacji dla Wisły i conajwyżej 3 Cracovii i to naciągane. Może za bardzo chcieli, sam Biton mógł strzelić 3 bramki, a Genkov dołożyć 2.

Do tego nie odgwizdany ewidentny karny na Ilievie i rzut wolny z kapelusza po którym Chavez strzela bramkę Van Der Biezenem (oglądając powtórki miałem wrażenie, że jakby Chavez go tak nie przydusił i nie pchnął to holender by w życiu w ten sposób nie strzelił). Chociaż z drugiej strony za takie coś należał się rzut karny jak byk, więc nie ma co płakać.

W dodatku żenująca była ta gra na czas w wykonaniu pasiaków, ktoś w ogóle liczył ilość kontuzji / skurczy / przerw w grze? Bo takiej parodii dawno nie widziałem i dziwię się sędziemu, że nie doliczył z 10 minut bo miał ku temu solidne podstawy.

Imo, jeśli Maskaant poleci to będzie wielka szkoda. Jedyny możliwy plus zmiany trenera teraz to fakt, że jest szansa, że dadzą mu dłużej popracować i nie będą nas straszyć Smudą po Euro...

No nic, trzeba czekać na Patryka i Maora.

A co do Maskaanta to co miał powiedzieć? Już kuźwa nie przesadzajcie, ja rozumiem, że derby, że dupa boli, że to już trzecia z rzędu, ale nie ma co drzeć koszuli na klacie. DRAMAT to był z Podbeskidziem, dzisiaj to była pechowa porażka.

Jakbym miał kogoś wyróżnić to Diaza i Czarka. Bitona i Genkova bym wyróżnił jakby wykorzystali którąś ze stuprocentowych sytuacji do których dochodzili.

Najgorsi byli Chavez (w końcu strzelił samobója piłkarzem Cracovii) i sędzia, który nie potrafił sobie poradzić w tak ważnym meczu - jak nie było po co to pochopnie szastał kartkami, a jak była burda w narożniku to nikogo nie ukarał To się nazywa konsekwencja. W dodatku błędne decyzje w kluczowych sytuacjach - ale cóż nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.11.2011 o godz. 01:31.
Odpowiedz cytując