Wyświetl pojedynczy post
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 22:03
Taki jest sport, czasami okrutny, nie sprawiedliwy. Dziś wygrały parchy a nie my. Nie zawsze ten lepszy wygrywa. Inna sprawa, to gdzie my zmierzamy z tą druzyną ...? Jak widzę Jaliensa na oficjalnej stronie reklamujący naszą koszulkę to mi się rzygać chce...do tego doszło.....W sumie dla mnie Wisła to nie te patałachy najemnicy ale Biała Gwiazda mieniąca się na niebie...widok kolumn przed halą Wisły przypominający o naszej tradycji...pamieć o starym stadionie, te nie zapomniane łuki...wspomnienia wyjazdów..świniarnia..kumple...zadymy....Kaziu Moskal....Leszek Lipka...Jacek Międzik...Fikiel..Kudłacz...to jest dla mnie Wisła....a Ci najemnicy ? ... formuła kupwania wynalazków i najemników się niestety nie sprawdziła. Nie mamy naszego stadionu na razie tylko jakiś szantaże od miasta...nie ma boisk trenigowych..nie ma wychowanków....młoda Wisła jest na ostatanim miejscu w ME....coś tu jest nie tak...Jestem po tym wszystkim dziś bardzo zmeczony. Przykre to wszystko.....idę spać. Bez odbioru JŻS
Odpowiedz cytując