Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 20:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
(...)
Ja propozycji nie mam. Jeżeli będziemy wymieniać trenera co rok, to dobrze nigdy nie będzie. A będziemy, bo żaden nie wygra wszystkiego. Nie przy naszym budżecie, nie przy takim zarządzaniu klubem.

Opcja "Teraz Polska"? Bawcie się w takie spekulacje sami. Tego samego Fornalika będziesz chciał wy.......ić po trzech przegranych meczach. Tak to jest jak się myśli trzy mecze naprzód, a pamięta sześć wstecz.
Ja rozumiem, że naśladowanie księdza Bonieckiego jest teraz modne, ale taką odpowiedzią się nie wywiniesz

"nie mam propozycji"="jestem za tym, żeby Maaskant pozostał" Tak to właśnie wygląda. Nie ma opcji "nie mam zdania".

Ok, w takim razie napisz dlaczego Maaskant ma pozostać na stanowisku? Na jakich warunkach?

BTW: moją wypowiedź spłyciłeś na maxa. Fornalik jest opcją B, rodzajem strażaka który ma ratować sezon. Jeśli klub (Stan?) mają lepszego kandydata - świetnie. Ale trzeba niestety założyć, że ten sezon idzie na straty. Zanim nowy trener zagraniczny nauczy się naszej ligi, będzie pozamiatane.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując