thechris napisał(a):

|
Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach.
|
A idź .......nij się w głowę, skoro dla ciebie (specjalnie z małej litery, bo zero szacunku mam do takiego psuedokibica jak ty) oglądanie meczów Wisly, czy też chodzenie na Wisłę to "strata czasu". Gratulacje dla Ciebie.
Maaskant - Twój czas się skończył, czego jak czego ale DERBÓW w KRAKOWIE przegrać nie wolno. Nie bagatelizowalbym jednak roli tych śmiesznych piłkarzyków w dzisiejszym "sukcesie". Wilk i Jovanović mogą zostać, reszta - żegnamy, może jeszcze Biton choć dziś ogromny zawód. Nie macie umiejętności, nie macie ambocji, nie macie nic. Jesteście zlepkiem skórokopów nie piłkarzami !! Liczę na wyciągnięcie poważnych konsekwencji wobec trenera, ale też wobec piłkarzy!!! Za coś takiego powinni ze swoich pensji sfinansować nam wyjazd do Wrocławia. Liczę na jakąś akcję w tym stylu..
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!! BO WISŁA TO COŚ WIĘCEJ NIŻ KOPACZE!! ZROZUMCIE TO WRESZCIE - ty thechris też!!