|
Robert kompletnie nie wykorzystuje potencjalu zaowdnikow ktorych ma...niech nikt mi tu nie wmawia ze mamycienkich pilkarzy , na poziom polskiej mizernej ligi sa to gracze o sporych mozliwosciach i umiejetnosciach indywidualnych...ja widze probllem w poskladaniu tego do kupy czyli mowiac wprost warsztat i doswiadczenia RM nie pozwala na pelene wykorzystanie i umiejetne prowadzenie druzyny o takiej presji o iczekiwaniach...i wcale nie jest tak ze nikt tu nie pomoze...o ile cele w Europie z takim skladem mozna sobie darowac i troche spuscic z tonu to na krajowe boiska jest to kadra w 100% wystarczajaca, ale jesli ktos nie wie jak to wykorzystac i zbudowac druzyne to efekt jest taki ze leją nas najsłabsze druzyny w lidze...dobry trener z tych ludzi jest w stanie zrobic druzyne na miare mistrza tego kraju o to jestem spokojny...
obecnie zaden polskic trener nie ma doswiadczenia ani autorytetu i prestizu aby sprostac oczekiwaniom, presji i swobodnie pracowac w Wisle...aby odbic sie z tej kupy mułu trzeba zatrudniac ludzi ktorzy maja doswiadczenie i o ile Stan poki co wydaje sie odpowiednią osobą na nasze mozliwosci to dysproporcja miedzy nim a trenerem jest znacząca..
..
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
|