|
Powinna być sroga kara finansowa dla piłkarzy! To były derby, nie zwykły mecz ligowy, powinni po 50 000 zł wpłacić na jakiś szlachetny cel, bo na pewno nie do klubu, a i przydało by się, żeby Pan Cupiał pojawił się na Reymonta i porozmawiał z kim trzeba, o czym trzeba i należyty sposób jaki trzeba bo na wiosnę będziemy mieć derby o utrzymanie się w lidze, a nie walkę o mistrza. Tu już nie wolno mówić aj no zdarza się.., mieli gorszy dzień, ten i ten są kontuzjowani... Derby są na innych zasadach i w ten sposób trzeba było myśleć. To ostatni gwizdek żeby coś z tym gównem robić, tak być nie może. Ja Wisłę zawsze będę dopingował bo to mój klub, bez względu na wyniki, ale jakieś zmiany muszą nadejść bo idziemy prosto na dno.
A sracovia oczywiście dała popis dopingu bluzgając na nas tylko wtedy gdy im się coś nie podobało na boisku. Co za prymityw.
Aha, tak się przyglądałem to szacunek dla Czarka Wilka, że jako jedyny odważył się wpaść na Kaczmarka przed jego bramką, a chyba nawet obok. Reszta momentalnie odpuszczała grę gdy widziała tylko, że piłka leci w stronę Kaczmarka a ten do niej wyskakuje.
|