Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 19:16
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Żałoba
Gdzie ja szampana nie otwieram - ok Pis dogorywa ale Zerro moim zdaniem może namiszać - wolałem go na aucie w Pisie niż jako nową siłę.
Pytanie czy te dwie partie będą w stanie osiągnąć więcej niż sam Pis.Mam nadzieje że nie ale niestety jest też taka opcja że będą w stanie.Jarosław I Zbawiciel popalił wszelkie mosty jeśli chodzi o koalicje ,Ziobro jako skrajny karierowicz, to jedyny przyszły partner.
Tak więc oby to wszystko wszystko kisiło się w tych 30% ale to nie jest na dziś pewne.
Wyznawcy Szachtera i Tusk Vison Network już od tygodnia przeżywają chwile swojej chwały. To że PiS ma problemy to dla was ważniejsze niż olewanie was przez wasz rząd który jak zwykle nic nie robi, ważniejsze niż kolejne podwyżki vatu tym razem na ubranka i obuwie dziecięce od 01.01.2112, ważniejsza niż to że ZOSTALIŚCIE WYCHUJANI w sprawie katastrofy smoleńskiej ( w sprawie awarii Boeninga nagle okazuje się że trzeba częsci samolotu odsyłac na badania?że nie wystarcza czarna skrzynka?że Niemcy bedą badać urządzenia pokładowe? co na to E.Klich i rudy Donio?), ważniejsze niż wyprzedanie naszych złóż łupków . Żal mi Was, ale głupi naród musi byc biednym lokajem, a nie Panem we własnym domu.
Co was PIS obchodzi macie całą władzę. Przejeta Rzeczpospolita ( oczywiście nie ma zamachu na demokrację , hipokryci), przejeta TVP, wszystkie spółki skarbu Państwa, wystawiony na sprzedaż Lotos. Czemu akurat w Polsce muszą większość mieć złodzieje albo zdrajcy
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej