Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 10:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ogryzek - tobie podoba się ligowe bajorko, Maaskant przyszedł żeby nauczyć naszych grać w piłkę. Jakie sukcesy osiągnął Lenczyk? Co pokazał w pucharach? Ogólnie - ile warta jest nasza tzw. "myśl" szkoleniowa?
I na tym kończę rozmowę z Niesiołowskim upss z tobą wolfy,

Do czasu kiedy nie nauczysz się rozmawiać, kiedy porzucisz zwykłe celowe kłamstwo nie ma sensu brudzić się rozmową z tobą brodząc w gównie. Stosujesz tak prostackie chwyty na zasadzie - wmówię mojemu interlokutorowi że jest wielbicielem "polskiej myśli szkoleniowej" po czym bez trudu go ośmieszę ośmieszając coś co wmówiłem że jest jego poglądem. Jednym słowem sofistyka dla mas. Żałosny jesteś.

wolfy to Niesiołowski naszego forum. wolfy to kłamczuch a z takimi zwykłymi kłamczuszkami wolfy jak ty nie rozmawiam. Tak jak kiedyś pisałem - polityka stoi przed tobą otworem. Tam twoje miejsce kłamczuchu.

(po raz kolejny zamieszczę coś co napisałem na poprzedniej stronie i co celowo zignorowałeś bo nie pasuje do założonej tezy kłamczuchu)
"Skąd u ciebie jakas paranoidalna dychotomia - Maaskant vs polscy trenerzy? To jak ktoś skrytykuje za coś Maaskanta to już chce Skorże albo innego polskiego trenera? To tylko jeden taki trener jak Maaskant jest na świecie? Może są np. w Niemczech inni - bardziej odpowiedni trenerzy dla Wisły?"
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.11.2011 o godz. 10:23.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując