Sartre napisał(a):

|
A mnie to w świetle poziomu naszego sędziowania aż tak bardzo nie przeszkadza. W naszej lidze zdecydowanie za dużo chamstwa przechodzi - jakby wszyscy sędziowie zaczęli tak kartkować, to może w końcu skończyłyby się bezsensowne przepychanki, kopanie po kostkach, ataki na nogi itd. itp. Bo to jest nasza zmora.
|
Zgadzam się z tym, ale to w takim razie wszyscy sędziowie powinni być tacy hojni z kartkami. I byłoby okej. Tak, mimo wszystko, jest nie fair. Gość nie zszedł w tym sezonie poniżej 6 kartek na mecz. Średnią ma przeszło 7 żółtych, i prawie jedna czerwona. Gdyby każdemu sędziował jeden mecz - byłoby równo. Tak jak teraz, ten kto wpada na tego sędziego ma trudniejszą sytucję w lidze.
Fenix54 napisał(a):

|
Podobno Kafar juz nie ma sily i moze sie poddac do dymisji
|
Po tym co obejrzałem przed chwilą, JA nie mam siły. A ja potrafię z własnej nieprzymuszonej woli obejrzeć mecz Podbeskidzia z Górnikiem. Tam chociaż zaangażowanie było z obydwu stron. Tu piłkarzykom nawet się spocić nie chciało. Momentami to wyglądało jakby ktoś na boisku pachołki porozstawiał - tak mało było ruchu i tyle wolnej przestrzeni. W trakcie meczu skomponowałem 9 solidnych akapitów o tym, co NIE DZIEJE się na boisku i nic mi nie umknęło