kacpaw91 napisał(a):

Piszesz, że się ośmieszyłem. Tylko wskazałem, że nie byliby gorsi. Tak naprawdę nigdzie nie napisałem o ich zakupie, wskazałem, że zamieniając nasze gwiazdy na nich różnicy byśmy pewnie nie odczuli. Większość z nich to nie gracze na miarę Wisły, tak samo jak Ci po lewej stronie, Wskazuję, że tych właśnie 10 piłkarzy nie jest wielkim problemem zastąpić Polakami. A znajdzie się wielu lepszych od tych, których wymieniłem, ale tańszych w utrzymaniu od 10 naszych gwiazdorów.
Nuneza i tak nie wykupimy. Nie gra na miarę rzekomych 1,2 mln euro. Poza tym to gracz defensywny...Kaźmierczak miał kontuzję to od razu skreślasz go? W takich razie nie wiem co nadal robi w piłce 90% piłkarzy...
|
Nunez jest wart rzekomych 1,2 mln euro, tak samo jak Biton 1,6 miliona. Jeśli hccemy gonić europe, i zarabiać duże pieniądze, ci dwaj piłkarze powinni zostać wykupieni. Ze sprzedaży klub może zyskać 2, a nawet 3 razy tyle. Nasza liga wbrew pozorom idzie cały czas w góre. Także i wartość pilkarzy pójdzie w góre. w ciągu 4 sezonów już 3 krotnie mamy drużyne na jesień, gdzie przed tymi sezonami ta sztuka udała się zaledwie... dwa razy...