pan Dudi napisał(a):

"Zaiste" znowu zaczynacie temat. To ty ostatnio się czepiałeś o to, czy któryś z twoich kolegów? Bo znowu "zapominacie" o tym, że powrót do starego herbu, to wynik waszego ugadania się ze śmiertelnym wrogiem, efekt olania tekstów "jihad Legia" itd, więc z perspektywy Wiślaka, to nie macie się czym chwalić. Bo czy zdradzenie ideałów i przybicie sobie piątki ze starymi komuchami to taki powód do dumy? Przy okazji, "wracając" do starego herbu przemilczeliście, że odbyło się to kosztem CWKSu i likwidacji wielu sekcji. U nas TS dalej działa, a nawet więcej- wygląda na to, że powolutku wychodzą na prostą. To tylko w celu naprostowania tej waszej propagandy.
|
Zaiste pasuje do Twojej wypowiedzi na temat Legii określenie w dupie byłeś gówno widziałeś.
Likwidacja wielu sekcji? Których.
Konkrety panie 'znam sytuacje na Legii i wszystko wiem'.
Ja mam nadzieje, że kiedyś Polska się ugada z Ruskimi na takich warunkach na których my się 'ugadaliśmy' z ITI. Oni spełnili wszystkie nasze postulaty, my z... jeden. I nic więcej nie mam do dodania w tej sprawie.
EDIT: O, kolejny. Przegraliśmy dwa razy! To oczywiste!
A już poważnie. Dajmy spokój jednak. Zdecydowanie żeby o czymś rozmawiać trzeba mieć o czymś pojęcie. Możemy do tego wrócić jak poznacie temat.