Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2011, 12:55
Valckx, oficjalnie był dyrektorem w Wiśle 3 tygodnie po sprzedaniu Marcelo. Pailica i Bunozę sprowadził Basałaj, ale Valckx ich pozostawił w 1 składzie, nie sprowadzając w ich miejsce sensowniejszych, tak jak i przedłużył Pastora oraz wydał zgodę na Branco,Jaliensa,Lameya czy jedynego sensownego w jego wydaniu - Jovanovica. Ciekawe, czy teraz przedłuży Pailca lub Lameya a potem Jaliensa Bo Chavez i Bunoza mają 5 letnie kontrakty i chyba nikt ich nie zmieni,co mnie strasznie dobija.

OK. zostawmy moje przypuszczenia w spokoju, bo nie o to w moim poście chodzi. Marcelo, wymieniłem tutaj, jako przykład piłkarzy Wiśle niezbędnych pod względem piłkarskich umiejętności oraz celów klubowych.

Rozmawiajmy o Pastorze, Jaliensie, Pajliciu, Lameyu i Buznozie, których uważam, za sabotaż na Wiśle, w kontekście pozbycia się Marcelo,Głowy czy Baszcza i odejściu Clebera. Jeśli młokos Cikos czy Bunoza lub zapijaczona karykatura piłkarska - Branco, mogli i mogą mieć szansę w Wiśle, to pytam się, czemu Czekaj jej nie może choć próbnie otrzymać, i nie twierdzę, że mu się uda ją wykorzystać, ale dlaczego nie mogę się o tym przekonać w kontekście tylu megabłędów transferowych w obronie Wisły Przykład Czekaja, jest tutaj szczególny, gdyż w starciu z innymi obrońcami oraz ich obrońcami, chociaż kibice powinni stanąć w jego sprawie, widząc kalectwo i przepłacanie innych oraz Cupiałowe dziadowanie w odpadach piłkarskich, nie mówiących do tego po Polsku.
Rozmawiajmy o obrońcach a nie o moich niewielkich sugestiach własnych, do których mam prawo. Podobnie, jak mam prawo uważać Chaveza za nieporozumienie transferowe na 5 lat.
Ostatnio edytowane przez kot : 06.11.2011 o godz. 11:24.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując