Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2011, 17:50
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Za każdym razem się muszą trafić moralizatorzy, piszcie sobie w innym temacie może bo to że ktoś gra przeciwko Wiśle nie znaczy że jej nie kibicuje. Ja dziś grałem handi -1.25 na LIVE na Fulham i wygrałem dobrą kasę. Derby też stawiam, tym razem już na Wisłę po 2.10 ale gdybym uważał że wartościowy jest kurs na żydów to bym postawił na nich, oczywiście trzymając z całego serca kciuki za Wiślaków.
Ale dobrze że są ludzie którzy grali dziś na Wisłę bo jakby 95% ludzi nie dokładało do interesu to pozostałe 5% by nie mogło wygrywać
A według mnie to co mówisz to jest czyste .......enie.

Każdy z nas gra i wie jak to jest. Stawiasz kasę na dane zdarzenie (w tym przypadku zwycięstwo danej drużyny) i jej kibicujesz, oczywiste jest, że chcesz żeby ona wygrała. Bo nie mów mi, że strata kilku stówek by Cię nie ruszyła bo nie uwierzę w to, i nie zrekompensuje Ci tego nawet wygrana Wisły. Zawsze pozostanie coś nie tak - albo Wisła przegra, albo przegram pieniądze - tak źle i tak niedobrze.

Dlatego albo gram na zwycięstwo Wisły, albo nie gram w ogóle, bo naprawdę żadny 'racjonalizm' nie zmusi mnie żebym życzył porażki swojemu klubowi, to by zakrawało na schizofrenię.

Nigdy nie zrozumiem "kibiców Wisły", grających przeciwko Wiśle. No, ale może ja jestem jakiś staromodny...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując