Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2011, 12:18
Bronienie Maaskanta jest, wręcz momentami niesmaczne. W głowie mi się nie mieści jak można go bronić i to nazywając innych, którzy mają inne zdanie trollami po meczu gdzie dostaliśmy w czape i nic praktycznie nie mieliśmy do powiedzenia. Prawda jest brutalna, co z tego że z przodu coś tam graliśmy (ale nic wielkiego tak naprawdę) jak Fulham jakby zależał od tego ich awans, to by wbiłoby nam i 5 bramek. Jakby awansować dalej potrzebowali 6 to też by wbili, jakby musieli 7 to pewnie też.

I to że drużyna Skorży na etapie 1,5 od przejecia sterów w porównaniu do tej Maaskantowej, by tą zbieranine Roberta rozniosła to jestem przekonany. Już nawet nie wspominam, że Skorża nie miał takich transferowych plecow jak Robert. Jak sobie dziś myśle ile my takich naprawdę dobrych meczy zagraliśmy w przeciągu całej jego pracy to: dwumecz z Litexem i Apoelem (do rewanżu nie mam pretensji) plus z ligi z tego sezonu jeden mecz z Lechem i ze cztery, pięc z tamtego sezonu. Trochę mało.

Absolutnie też nie mogę zgodzić, się z tym że Robert nie ma kadry i biedny musi grać tym co ma. On tę kadre kompletował. Kadra jest tak zbudowana by wyniki były tu i teraz, a nie za kilka sezonów. Świadczy o tym to że mamy trzech wypożyczonych z brakiem perspektyw na ich kupienie + kilku bardzo starych bez perspektyw na rozwój z nastawieniem na dobrą grę w tym danym momencie + wielu którym kontrakty się kończą. Problemy z kadrą to miał Skorża gdzie na Levadie bez żadnych kontuzji na ławce siedzieli sami chłopcy z ME.
Ostatnio edytowane przez Baala : 04.11.2011 o godz. 12:22.
Odpowiedz cytując