I tak miałem wrażenie, że Fulham nie włączyło w tym meczu 4 biegu.
Maaskant popełnił kilka błędów chociażby z całym szacunkiem dla Daniela za walkę ale on był lekko zagubiony w tym meczu.
Trudno wchodzi się do środka pola w tak trudnym meczu, łatwiej jest wejść chociażby skrzydłowemu gdzie nie ma takiej odpowiedzialności za piłkę.
Mimo wszystko nie jestem entuzjastą talentów Bruda, Czekaja, Filpa Kurto.
Kolejny błąd jest taki, że Marko powinie grać od początku, to najlepszy nasz obrońca a Jaliens grał w tym meczu na zerowej ambicji. Trzeba szukać nowych wariantów w ofensywie: Dla mnie Diaz z Jovanvociiem na środku to byłoby ciekawe rozwiązanie.
Uważam że Robert Maaskant powinien zostać do lata, ale w zimie potrzebne są wzmocnienia... tylko starannie przygotowane za gotówkę. Chyba że ktoś wpadnie na pomysł aby zbudować boiska to przeboleje już brak tych transferów.
Najważniejsze wydaję się tutaj zaufanie właściciela do Stana Valckxa. Miejmy nadzieję że konsekwentnie pozwoli mu dokonać chociaż 3 transferów do pierwszej 11.
Co do Kapki podobno jest tylko scoutem i to jednym z najlepszych w Polsce....

tylko jakos przebywa niebezpiecznie blisko właściciela.
Robert na pewno podjął kilka naprawdę dobrych decyzji, chociażby do tej pory jesteśmy jedyną drużyną, która pokonała APOEL w europejskich rozgrywkach.