Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2011, 11:15
Z Nuneza widać,że byliby ludzie. Z mocniejszym rywalem nie pęka,technicznie też daje radę. Szkoda,że nie ma kasy na jego wykupienie. Solidnie się wczoraj prezentował. Na przeciwnym biegunie jak co mecz znajduje się Kirm. Strzelił bramkę ale ile po niej zawalił to łeb mały. W Fulham był jeden taki co na zamach dwa razy się nabrał,( nie sądziłem,że w XXI wieku poza naszą ligą ktoś na to się nabiera) i Kirm zamiast grać wzdłuż bramki to strzelał. Czyli typowe dla niego podjęcie złej decyzji. Zagadką dla mnie pozostaje to,że gdyby grał w kadrze to zagrałby cud malina do nogi wzdłuż bramki. Dysproporcja pomiędzy Kirmem w Wiśle a tym w kadrze jest tak znaczna,że zastanawiam się czy to aby na pewno są to te same osoby. Rzecz niespotykana. To samo podejrzenie mam do Jaliensa. Nie wiem co to za człowiek biega z jego nazwiskiem na koszulce ale za cholerę ktoś kto rozegrał tyle spotkań w lidze holenderskiej i grał w reprezentacji Holandii na MŚ nie może się tak prezentować. Przy takim doświadczeniu zdobytym w silniejszej lidze od naszej to on samym ustawieniem w meczach naszej ligi powinien robić różnicę. Makabra. Brak im koncentracji czy jak. Przecież grać umieją jeden z drugim, i to nie byle jak. Nie wiem gdzie leży problem ale chyba w życiu większej zagadki nasza drużyna nie miała.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując