Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2011, 23:48
jacula napisał(a):Wyświetl post
Maskant,Lamey,Jailens opuszajcie Kraków jak najszybciej....WONT
Wypowiedź równie przemyślana co poprawna gramatycznie. Co to jest wont? I czy my spadamy z ligi, żeby tak pisać do trenera, który zdobył niedawno dla nas mistrzostwo?

Saimoz napisał(a):Wyświetl post
to chyba tylko na tym forum jest mozliwe zeby ludzie domagali sie zwolnienia trenera, ktory nie przepracowal nawet pelnego sezonu z druyna, nawet nie jest z nia przez 1,5 roku a na dodatek przejmowal ja jak byla w glebokim gownie i musial ja kurczowo trzymac, zeby sie nie utopila w nim .... z takim podejsciem to zawsze tak bedzie ...
Nie tylko na tym. Gdyby Legią rządziło ich forum to Skorży nie byłoby już dawno. Mam nadzieje, że Cupiał po latach idiotycznych błędów personalnych i bezsensownych zwolnień jest trochę mądrzejszy niż, za przeproszeniem, bezmyślny tłum. Maaskant powinien zostać przynajmniej do końca sezonu. To z całą pewnością dobry trener, którego drużyna z wielu powodów ma słaby okres. Można go nie lubić, zarzucać zarozumiałość i bajkopisarstwo ale nijak ma się to do jego umiejętności trenerskich i prawdziwych powodów kryzysu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując