Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2011, 23:02
Tak się szczerzę, że chyba mi już na zawsze tak zostanie

Mecz był, jaki był. To nie było spotkanie między ManUtd i Barcą, w którym obie ekipy zdecydowały zagrać otwartą piłkę. Widać było, że Rapid miał wielkie ciśnienie, my z początku przygaszeni. Do 1:1 mecz wyraźnie na + dla Rapidu, po 1:1 mecz już mniej wyraźnie, ale dla nas. Końcowy wynik zasłużony, choć było to po prostu spotkanie dwóch europejskich średniaków. Ot. W meczu na wyjeździe pierwsza połowa była chyba szczytem tego, co jesteśmy w stanie zagrać, teraz dorównać tamtej grze będzie ciężko. Ale kij z tym, wiosna nasza

Tymczasem mamy najlepszy sezon w europie od... ch* wie ilu lat Szkoda tego waszego Odense, cholernie szkoda, bo tak porażka z Fulham byłaby niejako "wliczona w koszty", a wasza wygrana wcześniejsza byłaby fajnym bonusem - i mogło być dla polski piłkarsko pięknie. A tak teraz kiła, matematycznie chyba już przepadło? Tak jak oglądałem kawałek (gdzieś między 30 a 50 minutą) to wyraźnej dominacji nie było, raczej wyrównany mecz. No ale widziałem tylko urywek, wynik już mniej przyjemny.

Cytat:
powiem tyle GRATULUJE LEGI ! GRATULUJE SKORŻY i powiem jedno w kontekście pucharów grupy i Legi i Wisły były powiedzmy podobne może Legi troche słabsza ale niech teraz fani Legi przyznają że z tak dziurawą obroną i tak czarna nie da się wyjść z grupy! Nie jestem rasistą ale mam dość tego ...
Dwa słowa: Ouattara i Choto. Kolor skóry nie ma nic do rzeczy.
Legionista
Odpowiedz cytując