Wyświetl pojedynczy post
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 21:52
Najlepsza trójka to Milik, Kupisz oraz Janicki - najlepszy obrońca z polskiej ligi, w 3 sezonie strzelił chyba z 10 bramek z głowy po rzutach rożnych (btw. najlepiej dac wrzutki w pole bramkowe, N atakującego bramkarza, OS nabiegajacych - 2 sezony szukałem optymalnych ustawien)

ogólnie więcej Polaków z miarę jako takimi statystykami - można spokojnie budować dobry skład w proporcjach 50-50 z obcokrajowcami

Możdżeń też dobry i też do wyciągniecia przy odrobinie szczęscia, Kowalczyk niezły na zmiennika, ponadto Matras, M. Wilk dobrze się rozwijają.

Dziwna sytuacja jest u mnie tylko taka (mało realistyczna) że mam 8 reprezentantów U21 Niemiec, sciągam ich za free, każdego okienka i zawsze 1-2 zostaje gwiazdami, np napastnik Stegmann wali po 30 bramek na sezon, dają mi za niego 20 mln...

ps
a opcja manage anywhere jest poprostu rewelacyjna - zacząłem 5 sezon i już mi się nudzi pomału w Wiśle, dodałem czołowe ligi i czekam aż coś się w jakimś średniaku zwolni, może się załapie bo mam reputację kontynentalna. Cel Barcelona/ManU za 2-3 kluby czyli za jakieś 10 sezonów

ktoś chce screeny to wrzuce (rok 2014 )
Ostatnio edytowane przez Orson : 02.11.2011 o godz. 21:57.
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując