szprotson napisał(a):

Pan Orest...
Pan Urban mając ciekawy skład w Lubinie nie sprawił że piłkarze grają lepiej
Pan Michniewiczicz nie sprawił że Jaga gra lepiej
Pan Skorża którego nie zwolnili...sprawił po ROKU czasu że Legia gra lepiej
Pan Ulatowski nie sprawił ze Cracovia zaczęła grać lepiej
|
Amigos ale ocb? jaki Urban? jaki Czesław? jaki Ulatowski? Maaskant to mierny trener a wymienieni przez Ciebie "trenerzy" są jeszcze bardziej mierni, nawet bardziej niż bardziej. Ja odniosłem sie tylko do Twojego tekstu który jest z dupy a powtarzacie go w kółko jak dzieci, a mianowicie:
szprotson napisał(a):

|
Nagle Kirm sobie przypomni jak sie gra, Paljić nauczy sie grac w obronie, Chavez trzymać linię, Lamey zlapie prędkość a Pareiko nie puści zadnej bramki ? Ni chuja.
|
I dałem przykład Pana Oresta ze mozna, bo sprawił ze z druzyny która seryjnie przegrywa mecze i walczy o utrzymanie, praktycznie tym samym składem zaczął walczyc o mistrza, ba, nawet skończył jako wicemistrz. Nie robie tu z Oresta nie wiadomo kogo, to tylko przykład ze mozna sprawić ze ten sam zespół bedzie grał o niebo lepiej.
szprotson napisał(a):

|
Ale idzmy dalej. Jak sam napisałeś Maaskant to mierny europejski trener. A którego polskiego trenera można uznać ...europejskim ?
|
I tak go bede nawywac, chyba ze coś sie zmieni.
A którego polskiego trenera można uznać ...europejskim ?
hmm dobre pytanie, nie mam teraz czasu pomyslec, ale jak znajde czas to Ci odpowiem czy jest taki.
Czy jestem za wyjebaniem Roberta?
Jestem za tym aby nawet dziś, podpisać nową 2-3 letnią umowe ze Stanem V. i niech od dziś szuka trenera za Roberta. Jeśli przez najblizsze mecze nic sie nie zmieni to po tej rundzie podziekować RM za mistrza i dać pracować komuś innemu. Został msc do konca rundy - zmiana w tym momencie nic nieda, trzeba przemeczyć ostatni miesiac