FraMat napisał(a):

Wiem, że znowu spadną na mnie pokemony, ale pewnie w archiwach forum sa jeszcze moje posty z czasów gdy przed pokemonami broniłem Petrescu, którego drużyna wedlug nich "nie miała stylu". Gdzie sa teraz te pokemony a gdzie Petrescu? Teraz bronię Maaskanta przed kolejnymi pokemonami, bo według nich drużyna Roberta "nie ma stylu".
Sedziowie, od skokow narciarskich się znaleźli.
|
Wybacz, ale ja nie widze nic dziwnego w tym, ze ludzie placa po 50zl za bilet i maja ochote ogladac dobra pilke. Nie wymagaj od nich jakiejs glebokiej znajomosci futbolu, analizowania niuansow taktycznych jakie rzekomo wprowadza Maaskant czy Petrescu. To ma byc rozrywka po pracy, przyjemnosc, a nie kolejne zajecia tym razem z "zasad taktycznych na przykladzie Wisly Krakow". Wiec nie dziw sie, ze ludziom sie nie podobala gra za Petrscu czy teraz.
Jak idziesz do kina i film jest do dupy, zle sie go oglada to nikt go nie poleci i nikt na niego nie pojdzie. I czy sie komus podoba czy nie to tak dziala wielka pilka w tej chwili. Moze byc 10% zapalencow na trybunach, ale 90% to pikniki, ktore daja kase, napedzaja koniunkture i sa argumentem dla sciagniecia sponsora. A tacy ludzie nie beda analizowac czy Lamey albo inny X podal po obiegu, jak byl pressing na jego stronie. Ida zeby sie pobawic, zobaczyc cos dobrego, zobaczyc bramki i atrakcyjna dla oka gre. I ich swiete prawo po calym dniu pracy. I jak to dalej bedzie szlo w ta strone to pierwszy raz od dawna, o ironio wreszcie majac piekny stadion, frekwencja poleci ponizej 10 tys.