Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 08:49
Trener ma mieć wizję na przyszłość w klubie, który nie ma wizji na przyszłość ? Ok jest wizja, MP, awans do LM i tak w kółko. Tylko nie ma wizji jak tego dokonać. Samo się zrobi..

Na razie nic nie gramy. Wiadomo, każdy by chcial, żebyśmy rządzili. Ale jak tak patrze na nich, to jestem pewien, że nie da się tymi kiepszczakami wygrywać każdego meczu. Niech wróci Melikson, niech nawet wróci Małecki. Zrobi się jakiś transfer do środka pola, na skrzydło, do obrony.
Jak po ew transferach l drużyna nie będzie grała lepiej, tylko taki sam piach jak teraz to ok, można uznać, że trener nie wykorzystuje potencjału zespołu. I można by się rozglądać za jakimś innym szamanem. Ale to po sezonie, jak się M skończy kontrakt. Oczywiście pod warunkiem, że te wzmocnienia będą! Nie, że jeszcze kogoś się sprzeda,a później zwolni trenera bo nic w zimie nie poprawił.
A takie kuriozalne sytuacje już bywały w Wiśle, więc jest to jak najbardziej możliwe. Szczególnie gdy sobie p. Cupiał wkręci zmianę trenera. Wtedy M w zimie dostanie g na patyku, a po sezonie poleci. Tak jak Cupiał miał już dosyć Skorży i ten dostawał same ochłapy do składu pod koniec trenerki u nas.

Tak ja bym to widział, ale wiem, że wg was mamy obecnie potencjał że hoho i te inne Kirmy, Nunezy w ogóle w reprze wymiatają, a u nas ich Maaskant przydusza i nie mogą pokazać super umiejętności.
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.11.2011 o godz. 09:06.
..
Odpowiedz cytując