Elefant napisał(a):

|
Chwała Zarządowi, za akcje z koszulkami. Ale, jeżeli nie ma na to pieniędzy, lepiej było podnieść jedną koszulkę w sezonie lub nie robić tego wcale niż organizować coś takiego jak wczoraj z koszulką Szymanowskiego. Kibic uczestnicząc w czymś takim musi mieć poczucie, że uczestniczy w czymś wyjątkowym. A wczoraj raczej miałem odczucie, że jest to wyjątkowa chała.
|
pomysl bardzo dobry ale cos takiego nigdy nie powinno miec miejsca jak podczas ostatniego meczu...
albo cos jest zrobione "profi" albo nie robmy jaj...to ma byc moment ktory jescze bardziej wzniesie gwiazde wyzej niz jest obecnie...to ma byc show a nie profanacja takich osobistosci...jesli ma to wygladac tak jak wyglada to niech lepiej wogole tego si enie robi...piekna historie trzeba uwzniaslac a nie marnować...
kazdy kibic kupujac bilet na taki mecz podczas ktorego odbedzie sie podobna ceremonia musi dostac kolorowa broszurke z pelna informacja kto bedzie i za co celebrowany, nalezy przygotowac szereg spotow filmowych przedstawiajacych daną postac no i co najwazniejsze jesli dana legenda zyje i jest wsrod nas to obowiazkowo nalezy ja zaprosic do strefy kibica przez caly tydzien..niech kazdy kupujacy bilety wiec co sie dzieje i dlaczego...poza tym jesli koszulka ma byc wciagana niech bedzie wciagana rowno i jednostajnie a nie jak jakas szmata za przeproszeniem...to ma byc SHOW przez duze "S" ... klub musi zyc tym co robi...kibice musza życ tym w czym uczestniczą...po jednej i drugiej stronie musi byc PASJA do klubu Wisly Kraków...frekwencja mistrza polski grajacego w pucharach wynosi 15 tys widzów? w regionie mieszka ok 3 mln ludzi...
wieje takim prowincjonalizmem ze wypada sie tylko usmiechnąć

szczycimy sie i chwalimy piekną historią klubu....miejsmy na uwadze przyszle pokolenia aby one tez mogly cos z obecnej Wisly wpsominac a nie tylko bande ktora pojawila sie i zniknela...
nie wszystko w Polsce musi byc made in china...choc wiem skośne kupily SAAB'a i wszyscy sa happy oraz maja polowe obligacji Włoch... no ale chyba jest jakas inna droga co?