cinekw napisał(a):

|
"podobno". Nikt tego nie wie więc nie wiem skąd taka informacja, nie wiadomo czy wogóle działający crack do tej wersji będzie. Zabezpieczenia w tym roku są podobne do tych z 2009 +kilka nowych rozwiązań, a jak pamiętacie, w 2009 roku mimo, że crack wyszedł od razu to i tak piraci nie mogli sobie komfortowo pograć bo wyskakiwały róznego rodzaju crashe z powodu tego cracka, dopiero w lutym czyli dobrych kilka miechów po premierze RELOADED wydał dobrego cracka. W tym roku jest jeszcze gorzej bo aktualizacje, które jak wiemy są niezbędne do gry bez bugów nie są już instalowane ręcznie tylko są pobierane automatycznie przez Steama, więc nawet jeśli zcrackuja FM'a nie wiem jak rozwiąża problem z patchami, ale wynika z tego, że albo to będzie nie możliwe albo będzie trzeba dużo zachodu, aby w tym roku grać w pirata. Sporo graczy zdała sobie z tego sprawe i bardzo dużo osób kupuje oryginały, najlepszym wariantem jest kupno klucza STEAM i pobranie gry, wtedy wychodzi nam zapłacić około 70-80zł na allegro. Wersja pudełkowa kosztuje 110-120zł. Ja nie zamierzałem wydawać kasy na FM'a w tym roku, ale w związku z zaistniałą sytuacją chyba się skusze :/ ..
|
w sieci juz jest wersja z najnowszym patchem, od Skidrow